Boot naar zweden vanuit duitsland

09.03.2019
109

Trelleborg is eveneens te bereiken vanuit het Duitse Rostock. Wie de oversteek wil maken naar Noorwegen of Zweden, kan bij Stena Line kiezen uit maar liefst zeven routes met vertrekhavens in Denemarken, Duitsland en Polen. De maatschappijen die vanuit Duitsland vertrekken zijn:

U heeft de keuze uit de havenplaatsen Malmö en Trelleborg. Het is minder druk en chaotisch dan in Nederland en relatief veilig. Dit kan via het nummer 06 De maatschappijen die vanuit Duitsland vertrekken zijn: Lees hier meer over autorijden in Zweden. Eilandhoppen is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een vakantie in Zweden, maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos in dit Scandinavische land.

Boek camper naar Scandinavië ».

Hier vind je uitgebreide informatie over de plekken die je kunt bezoeken in Zweden. De veerboten van Scandlines varen negen keer per dag heen en weer. Boot naar zweden vanuit duitsland veerdienst wordt verzorgd door de veerbootmaatschappij Scandlines.

De afstand met de auto van Utrecht naar Malm is bij deze route kilometer. De brug van 15,4 kilometer lang verbindt Kopenhagen in Denemarken met Malm in Zweden.

Eilandhoppen in Zweden Eilandhoppen is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij een vakantie in Zweden, maar de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos in dit Scandinavische land. Voor informatie en boekingen:
  • De prijs verschilt niet veel van de tol die je kwijt bent op de Sontbrug.
  • Langnas Aland - Kapellskär. Als je alle kleine rotspartijen en zandbanken meetelt, heb je een ongelooflijk aantal van

Lees hier meer over autorijden in Zweden. De kwaliteit van de wegen behoort tot de hoogste van Europa. Klik hier om de vaarkaart te tonen. Vanaf Rödby kun je naar de Soltbrug rijden en daar de oversteek maken naar Zweden. Stena Line vaart in de winter één keer per dag op en neer, in de zomer twee keer per dag. De rit met de eigen auto van Nederland naar Zweden over land zonder het gebruik van veerdiensten is in principe binnen één dag te doen.

Het zijn eigenlijk twee bruggen, met het eilandje Sprogø in het midden.

Als je geen zin hebt om veel te rijden met de auto, kun je de veerboot nemen van de Duitse stad Kiel naar de Zweedse plaats Gteborg. Wilt u dat wij contact opnemen op een tijdstip dat het boot naar zweden vanuit duitsland goed uitkomt. Lees hier meer over steden en streken in Zweden. Vanaf Rdby kun je naar de Soltbrug rijden en daar de oversteek maken naar Zweden.

Als je alle kleine rotspartijen en zandbanken meetelt, heb je een ongelooflijk aantal van Iets dichterbij in Duitsland ligt de stad Travemnde.

Rechtstreeks met de auto naar Zweden

De prijs verschilt niet veel van de tol die je kwijt bent op de Sontbrug. De veerboot tussen Puttgarden en Rödby gaat twee keer per uur. Koop nu een Stena Line cadeaubon voor uw dierbaren en bepaal zelf het bedrag. Stena Line verzorgt de overtocht vier keer per etmaal, ook in de nacht.

De totale afstand is 18 kilometer. Weet je al waar je vakantie gaat vieren in Zweden. De kwaliteit van de wegen behoort tot de hoogste van Europa. TT-Line verzorgt drie keer per etmaal een overtocht tussen Travemnde en Trelleborg, een reis die ongeveer 9 uur in beslag neemt.

De afstand tussen Utrecht en Frederikshavn is kilometer.

Boot Zweden vanuit Duitsland

Gratis en eenvoudig aanmelden voor het Extra spaarprogramma. Uw camper gaat mee aan boord voor hetzelfde tarief als een personenauto op de route Kiel - Göteborg.

Je kunt ook naar Zweden met de auto via Noorwegen, Polen of de Baltische Staten, maar dat is een flinke omweg en de reis duurt dan flink langer. Vanuit Zweden kunt u met de boot naar zowel het vasteland van Finland als het eiland Åland. In Rostock rijd je vanaf de snelweg zo naar de haven, dat scheelt weer tijd.

  • De snelste overtocht duurt 5 uur en 30 minuten.
  • Hiervoor hoeven automobilisten geen tol te betalen.
  • De maatschappijen die vanuit Duitsland vertrekken zijn:
  • Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking.

Neem uw caravan gratis mee op de volgende Stena Line routes:. De afstand tussen Utrecht en Frederikshavn is kilometer. De rit met de eigen auto van Nederland naar Zweden over land zonder het gebruik van veerdiensten is in principe binnen n dag te doen, boot naar zweden vanuit duitsland. Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen. Login met Social Media We zullen uw informatie niet delen met anderen zonder uw toestemming!

Je komt wat noordelijker aan in Zweden en vermijdt de drukte rond Malm. De overtocht duurt twee uur! Doorreizen naar de boot naar zweden vanuit duitsland buurlanden Noorwegen en Finland Vanuit Zweden kunt u met de boot naar zowel het vasteland van Finland als het eiland land.

Travemünde (D) - Trelleborg (S)

Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen! Je vertrekt aan het begin van de avond en komt de volgende ochtend om circa 9 uur aan. Er zijn vier veerdiensten tussen Duitsland en Zweden. Toch zijn er in dit grote land van zuid naar noord wel enige verschillen; zo is zuidelijk Zweden gedeeltelijk nog beïnvloed door de warme golfstroom.

De overtocht duurt overdag 6 uur. De veerboten van Scandlines varen negen keer per dag heen en weer. Een vierde route van Duitsland naar het zuiden van Zweden is met vertrek vanuit Sassnitz, dat iets verder weg ligt dan Rostock.

  • Vvv bonnen blokker online
  • Last minute musical kaarten soldaat van oranje
  • Hoe werkt een helikopter zonder staartrotor
  • Baby lips balm and blush price