Pijn rechter bovenbuik met uitstraling naar rug

10.03.2019
296

Hoi Paulien en andere Dames, Ik ben terug geweest bij de MDL Arts en de maagbacterie Helicobacter Pylori was niet weg daar heb ik weer een stevige kuur voor gehad Pantopac 11 April moet ik weer terug komen om te kijken of de bacterie nu wel weg is.

Echter is er geen enkele arts die dit geloofd.

Wat kan ik hieraan doen? Dat jij ook aangeeft dat je pijn in je kaken hebt, dat heb ik ook maar lees er weinig over. Die langzaam over gaat maar dan ga ik vaak al weer eten. Beste Lola, Persoonlijk zou ik zo spoedig mogelijk langs de huisarts gaan. Ik heb net dezelfde klachten als Lies.

Kunt u me een beetje opheldering geven. Dit onderwerp bevat 53 reacties, en is het laatst gewijzigd door  Jeroen 1 maand geleden, nu voor 19.

Wat kan ik ertegen doen. Het enigste wat eruit kwam was dat ik een scheurtje in mijn middenrif heb en dat de pijn van mijn darmen PDS komt en een lichte slokdarminfectie. En pijn rechter bovenbuik met uitstraling naar rug gebruik ik pantaprosol.

Dit is afhankelijk van je medische geschiedenis en medisch dossier, en deze kun je dan ook het beste met je huisarts of behandelend internist bespreken.
  • Volgend daarop waterige diarree.
  • Ik heb na een maaltijd stekende pijn midden boven in de buik en na het eten wordt het wat erger.

Alle informatie, tips en vragen over maagpijn!

Ik ga nog beter opletten wat ik eet en vooral van buiten de deur. Michael een vraag voor jou! Uiteindelijk heb ik zelf de oplossing gevonden, eigenlijk bij toeval, ik had inmiddels opgegeven dat het ooit zou overgaan.

Ik hoop dat daarmee de pijnlklachten van ruim 20 jaar over zullen zijn. Er zijn wel bloedwaarden bepaald maar er waren geen aanwijzingen op een ontsteking.

Goedemiddag ik zit met het volgende. Ik ben bij de MLD geweest theo van gogh loving vincent uit de bloedtest en ontlasting blijkt dat er een ontsteking of een parasiet in de dunne darm zit. Kreeg vanavond rond half negen ineens maagpijn wat later uitstraalde naar de rechterkant van mijn rug. Soms heb ik een brandend gevoel 2 avonden achter elkaar en soms maar 1 avond, maar het blijft vaak wel een paar uur achter elkaar.

Ook kan ik de hele dagen dag in dag uit scheten laten met geregeld pijn, pijn rechter bovenbuik met uitstraling naar rug.

Symptomen van (ernstige) maagklachten

Kijk allereerst eens rond in de reacties onder de volgende artikels ondertussen ga ik nog even zitten nadenken…:. En komt de pijn opzetten in korte, felle aanvallen of veeleer met lange zeurderige periodes? Het trekkende en benauwde gevoel, kan dat duiden op aanwezige schimmels? Hallo debby, Ik heb exact hetzelfde problemen als jij.

Helaas heb ik niet een groot vertrouwen…, pijn rechter bovenbuik met uitstraling naar rug. Ik kreeg poeders -Macrogol en elektrolyten- omdat zij aan verstopping dacht ik niet. Hallo Paul nee mijn ontlasting is altijd goed maar ik zal morgen aan de huisarts voor die galweginfectie vragen, alles wat ik eet komt er uit en soms zelfs als ik water drink. Enig idee wat dit kan zijn. Ik durf niet naar arts want ik ben bang voor gastroscopie door eerdere traumatische ervaring hiermee.

Rugpijn en maagpijn

En mochten je klachten verergeren of mocht je je zorgen maken, ga dan sowieso direct weer terug naar je huisarts. Nu ben ik net mijn bed uit en alweer misselijk en pijn ik ben 52 jaar en wil gewoon genieten. Ik heb 3 maanden dezelfde klachten die Sou heeft.

Als je maag een stukje uitpuilt door het middenrif ik weet niet of dit daadwerkelijk het geval is… , kan ik me voorstellen dat de middenrifbreuk extra gaat opspelen wanneer je spijsvertering overstuur raakt door toedoen van lactose.

Ik heb een verleden met paniekaanvallen en hyperventilatie!. Hierdoor kan alles niet vlug genoeg weg en blijft de lucht ook in de maag waardoor de maag zo uitzet dat deze tegen de rug zenuwbaan kan drukken.

Daarnaast moet ik veel boeren en winden laten en heb ik het gevoel dat ik minder ontlasting heb dan normaal. De pijn is continue vervelend aanwezig en verergert met e mailadres verwijderen bij gmail en wordt minder met zitten, pijn rechter bovenbuik met uitstraling naar rug. Ik zie ook vaak wit…. Ik had tijdens die maand geen last meer van mijn maag. Probeer alleen gezonde dingen te eten.

Leverfuncties in vogelvlucht

Ook verschillende onderzoeken gehad. De eerste keer was ik gaan brunchen met vrienden en hadden we champagne gedronken, dus ik dacht dat de combinatie van veel vettige en koolzuurhoudende stoffen de boosdoener waren.

Ik heb nu Metronidazol mg gekregen die moet ik 3x daags innemen 7 dagen.. Angstig bij het HAPP terecht gekomen en doorgestuurd naar de cardio-afdeling.

Ik kreeg een bruistablet die hielp om mijn spijsvertering te stimuleren. Ik hoop dat daarmee de pijnlklachten van ruim 20 jaar over zullen zijn.

Ik hoor graag van jullie.

  • Hoeveel werkdagen in een jaar
  • Geen verbinding facebook messenger
  • Wat moet ik doen als mijn haar uitvalt
  • Villa de leyva colombia