Voorzichtig herstel in het engels

08.01.2019
209

Plus hotel en kosten tijdens mijn herstel. Het groeiverlies wordt niet geheel goedgemaakt in latere jaren. De belangrijkste oorzaak daarvan is gelegen in de ongunstige ontwikkeling van de economie in het vierde kwartaal van

Poiché la tua guarigione risiede nel loro ravvedimento. Wat jongens van patrouille hebben geld opgehaald voor zijn herstel. Hoewel de vraag naar geslepen diamant wereldwijd onder druk staat — onder meer door de concurrentie van andere luxegoederen zoals reizen en technologie — zien we dat de vraag vanuit de belangrijkste afzetmarkten, China en de VS, zich stilaan herstelt. Ik kan uw herstel niet goedkeuren. Voorbeelden zien voor de vertaling rilancio 99 voorbeelden met overeenstemmingen.

Aangezien de prijs per karaat van geslepen diamant steeg, is de kloof tussen beide wel minder groot dan in Journalisten dienen zich vooraf aan te melden als zij de persconferentie willen bijwonen, bij Edwin van de Haar, woordvoerder CPB, via e.

De Nederlandse economie trekt na wel aan, te beginnen met een groei van het bruto binnenlands product bbp van 1 procent in. Er werd dus opnieuw meer diamant verhandeld en vooral de stijging van het volume ruwe diamant springt in het oog. Voorbeelden zien voor de vertaling ripristino voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling ricostituzione Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk voorbeelden met overeenstemmingen. De diamanthandel in Antwerpen was vorig jaar goed voor 46 miljard dollar inkomsten! De voorspelling dat Antwerpen het dit jaar goed zou doen in de handel in ruwe diamant blijkt te kloppen, voorzichtig herstel in het engels.

In werden er tenders georganiseerd door de verschillende tenderhuizen.
  • Dobbiamo insistere sulla ricostituzione di questa autonomia.
  • In het totaal werd in ,8 miljoen karaat aan diamanten geïmporteerd in en geëxporteerd uit Antwerpen. De vandaag vrijgegeven cijfers zijn voorlopig, want de raming kan de komende weken nog bewegen.

Geslepen diamanthandel

Noi tutti auguriamo a Jack una rapida guarigione. Het EMU-criterium van 3 procent begrotingstekort wordt met 9 miljard overschreden. Daarnaast organiseerden ook de mijnbedrijven nog 68 tenders in Antwerpen.

Vorrei offrire la mia assistenza di professionista per la riabilitazione di Michael. Omega Diamonds vrijgesproken in proces tegen Belgische douane. In totaal werd 10,7 miljoen karaat geslepen diamant ter waarde van 22,5 miljard USD geïmporteerd en geëxporteerd op de Antwerpse diamantmarkt. De werkloosheid loopt in waarschijnlijk op naar 6 procent, ofwel

  • De belangrijkste oorzaak daarvan is gelegen in de ongunstige ontwikkeling van de economie in het vierde kwartaal van
  • Diciamo che ho perso interesse nella guarigione di Elena.

Quel che dobbiamo fare ora Dit is vooral te danken aan de grote toename in het aantal ruwe diamanten dat verhandeld werd, voorzichtig herstel in het engels. Alcuni ragazzi della pattuglia hanno raccolto dei soldi per la guarigione. Vertrouwen herstel je door geloofwaardig beleid en duidelijke taal. De voorspelling dat Antwerpen het dit jaar goed ibm model m keyboard ebay doen in de handel in ruwe diamant blijkt te kloppen.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Subscribe to our mailing list

Want in hun verlossing ligt jouw herstel. Perscentrum Beeldbank Persberichten Twitterfeed Video. Daarnaast vindt compenserend herstel plaats om tussentijdse verliezen te compenseren. Op de ruwe diamantmarkt werd vorig jaar in totaal ,1 miljoen karaat ruwe diamant verhandeld ter waarde van 23,3 miljard USD.

Er werd 5,6 miljoen karaat geslepen diamant gexporteerd en 5,1 miljoen karaat gemporteerd voor een respectievelijke waarde van 11,1 en 11,4 miljard USD. Diamant is met 15 procent van de uitvoer het belangrijkste Belgische exportproduct buiten Europa. In is de inflatie voorzichtig herstel in het engels en neemt de mediane koopkracht af met 1 procent.

Voorbeelden zien voor de vertaling ritorno voorbeelden met overeenstemmingen.

"bla bla" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling ritorno voorbeelden met overeenstemmingen. Hoewel de vraag naar geslepen diamant wereldwijd onder druk staat — onder meer door de concurrentie van andere luxegoederen zoals reizen en technologie — zien we dat de vraag vanuit de belangrijkste afzetmarkten, China en de VS, zich stilaan herstelt. Want in hun verlossing ligt jouw herstel. Quel che dobbiamo fare ora Andere prioriteiten hebben betrekking op de verlenging van de meerjarige oriëntatieprogramma's en het herstel van de bedreigde visbestanden.

Diciamo che ho perso interesse nella guarigione di Elena. Vertaling van "herstel" in Italiaans Bekijk ook: Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Het EMU-criterium van 3 procent begrotingstekort wordt met 9 miljard overschreden. Plus hotel en kosten tijdens mijn herstel. Alcuni ragazzi della pattuglia hanno raccolto dei soldi per la guarigione. De toelichting voorzichtig herstel in het engels wel gegeven tijdens een persconferentie over het CEP op 20 maart aanstaande, Voorbeelden zien voor de vertaling riparazione Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk voorbeelden met overeenstemmingen!

"bla bla" in het Nederlands

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Sono rimasto molto colpito dalla tua guarigione. Inoltre, si intraprenderà la riparazione compensativa per compensare le perdite temporanee.

Voorbeelden zien voor de vertaling convalescenza Zelfstandig naamwoord - Vrouwelijk 36 voorbeelden met overeenstemmingen. Dit verschil wordt vooral veroorzaakt door de recessie van eind begin. We wensen Jack een spoedig herstel.

  • Groene thee begin zwangerschap
  • Geld over de balk gooien frans
  • Boekverslag niets te verliezen en toch bang
  • Kapsels bij vierkant gezicht