De kop van de kat is jarig songtekst

09.03.2019
358

Waar heb je dat in vredesnaam aan verdiend. Vijf jaar lang heb ik er rondgelopen, waarvan vier jaar gevuld waren met heel veel verdriet en emoties. Laura zat midden in haar tentamenweek en probeerde zich aan de keukentafel te concentreren op economie.

Toen ik al eventjes bij jou op de kamer zat kwamen er terwijl ik net lekker aan het zingen was grrr twee artsen binnen vallen en grepen je hardhandig vast. Maar het was niet Milou die aan al die slangetjes in het bed lag. Niemand maakte contact met me. Hier zijn zijn veel herinneringen, In tassen of opgeborgen in de kast.

Mijn hart is verkrampt en ik ben drijfnat van het zweet. We hebben gedenkmunten bij hem besteld en deelden ons verdriet om dierbaren.

Opeens besefte ik dat ik dan vanuit de auto het AMC zou zien! Want alleen in die soep had Milou toen trek tijdens haar chemokuren. Vrijwel de gehele periode heeft Milou aan de volledige beademing gelegen. In slaap vallen is gelukkig geen probleem. Mijn collega en ik vonden beiden dat de tijd om te kunnen barbecuen kerstboom maken uit papier aangebroken was.

In het hart van haar huis, Daar waar Ziel meestal is, Kan de kachel heel hoog branden, Toch lijkt het nu altijd fris.
  • Ook de andere kerstdagen zijn we goed doorgekomen, lekker eten, lieve mensen, een wijntje en ook tranen horen daarbij. Emiel ging slingerend naar huis, ik huilend….
  • We pakken sommige even er uit om te lezen.

28 november 2015

Toen ik door Hellen gevraagd werd om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop twijfelde ik geen moment. Daar kom ik dan tijdens een gesprek of juist géén gesprek achter.

Het eten smaakte heerlijk, de wijn was voortreffelijk. Want natúúrlijk ga ik werken! Tja, de meeste dromen zijn bedrog en als ik wakker word dan is die pijn er nog Han Fortmann blijft een bijzondere plek.

  • Ondanks dat ik zin had in die barbecue, had ik de energie niet om de benodigde boodschappen te doen. Chantal kwam inmiddels weer terug van een feestje.
  • De tafel was gedekt door Jordi, de salades waren bereid door Laura, de wijnglazen waren nog leeg maar de fles wijn stond binnen handbereik.

Maar dat doe ik niet, maar wel met een uitstraling wat mij het gevoel gaf;, ik lul al te veel woorden in een uur. Ieder met zijn eigen gedachten, so never break the rules.

Ik vind dat een bizarre gedachte. Dat gaf mij tijdens het lopen een fijn gevoel.

BLOGS 2016 IN NIEUWE MAP!

Hij had een rondje door onze tuin gelopen en zag mooie beelden voor zich van rennende en spelende kinderen. Het is al vaak gezegd en geschreven: Tien voor half 5: Kerstavond waren Ruud en Ilanda bij ons met een heleboel cadeautjes, we hebben gegourmet, cadeautjes uitgepakt en een fijne avond gehad.

Twee dagen later zat ik aan tafel. Dat lukt nog niet altijd. Die beelden staan haarscherp op ons netvlies en zitten heel diep in onze ziel. Hij had een rondje door onze tuin gelopen en zag mooie beelden voor zich van rennende en spelende kinderen.

Het was ook op dinsdagavond, even was het alsof ik erbij was.

Navigatiemenu

Eind oktober bleef ik slapen in het RMD, ik had vakantie dus geen reden om weg te moeten bij jou. Want naast me daar liep jij! De dromen die ik droom als ik slaap zijn chaotisch, er zit geen lijn in. Op de keukentafel staat een foto van Milou.

Tijdens Wereldlichtjesdag in Heiloo mocht iedereen een mozaïek steentje uitkiezen.

Het aankomende weekend zou het prachtig weer worden. Dat vind ik nog steeds moeilijk, zij die van mij. Maar ergens voelde het wel als een spannend avontuur die we samen aangingen.

Ik wist het niet. Milou op de intensive care en Emiel en ik rennend door de gangen van het AMC, de kop van de kat is jarig songtekst.

De laatste weken van IC bekroop de angst me wel vaker, maar nog steeds was ik er van overtuigd dat jij beter grijze spijker korte broek heren worden en dat je gewoon weer zou reageren? Milou was een echte kroegtijger. Ik voel hun pijn, zeker als ik zelf moet rijden.

Het verblijf op de afdeling zuigt je helemaal leeg. Vorige week waren we voor de derde keer bij een optreden. Ik wéét dat dat goed is. Ik mocht hen volgen op facebook en leefde enorm mee.

Tocht trekt langs haar huid, Een gat geslagen in de muur. Tijdens de teamcaptain avond heb ik een bijzonder gesprek gehad met Rosita, zij is 23 jaar en had kanker toen ze 18 jaar was. Je enige houvast is dat de klok door tikt en dat op een gegeven   moment de dag weer voorbij is.

  • Houtje touwtje jas dames blauw
  • Vin number check nederland
  • Gevulde portobello geitenkaas honing
  • Weer vaison la romaine september