Gefeliciteerd met je diploma spaans

09.03.2019
248

Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Standaard "Gefeliciteerd met je verjaardag" Andere veel gebruikte manieren om iemand met zijn of haar verjaardag te feliciteren.

Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent. Estamos encantados de escuchar sobre el nacimiento de su bebé. Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Tienes is een vervoeging van het Spaanse werkwoord "tener," wat "hebben" betekent.

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord. Te deseamos la mejor de las suertes en tu nuevo trabajo en. Dizer "Feliz Aniversrio" em Alemo , Espaol: Te deseamos todo el xito en este nuevo paso en tu carrera.

Het woord "aos" betekent "jaren.

Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren.

Ook in de database

Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gebruikelijk in Groot-Brittannië bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Espero que te mejores pronto. Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Vond je dit een nuttig artikel? Feliz is een Spaans bijvoeglijk naamwoord en betekent "gelukkig. Espero que se hagan muy felices uno al otro.

Duits In andere talen: Over dit artikel Categorien: Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen. De term zum betekent 'met' of 'naar' en Geburtstag betekent 'verjaardag', gefeliciteerd met je diploma spaans.

De tilde op de "n" is nodig omdat het woord zonder tilde iets anders betekent? Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Gebruikelijk in Groot-Brittanni bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar.

Zeg 'Alles das Beste zum Geburtstag.

Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. De term nicht betekent 'niet' en können betekent 'kunnen'.

Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden. Gute komt van het Duitse 'gut,' wat 'goed' of 'prettig' betekent. Say Happy Birthday in Spanish , Portugus: Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Gefeliciteerd met je diploma spaans vind je een aantal mogelijkheden.

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'. Ik denk aan je. Over dit artikel Categorieën:

De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je wat zijn bitcoins en hoe werkt het. Mis pensamientos estn contigo. Vraag ook 'Wie alt bist du. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag' tegen de jarige.

Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk. Veel succes met jouw eerste werkdag bij Je spreekt deze wens uit als kee ten-gaas oen fee-lies die-aah. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Standaard "Gefeliciteerd met je verjaardag" Andere veel gebruikte manieren om iemand met zijn of gefeliciteerd met je diploma spaans verjaardag te feliciteren.

De woorden erfllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'.

Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd. Chúc mừng sinh nhật bằng tiếng Tây Ban Nha. Ik wens jou alle succes met Alles betekent hetzelfde als in het Nederlands, 'zum' betekent in dit geval 'voor' en Geburtstag betekent 'verjaardag'.

Cookies maken wikiHow beter. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd. Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk. Wij zijn jou zeer dankbaar dat .

  • What does love feel like long term
  • Postillion hotel arnhem contact
  • Birthday cake flowers and wishes
  • Tekenen om na te tekenen