Met de camper naar spanje in december

09.03.2019
181

We worden erg gastvrij ontvangen en krijgen veel informatie over Valencia en het openbaar vervoer en kunnen ook de metrokaartjes al kopen. Spanje on Tripline. En het is vandaag 21 graden in de zon, heerlijk.

Het eerste stuk van de CV is erg mooi met uitzicht op de rivier de Turia met zijn stuwmeertjes en bergen met watervallen. Er bleek een schroefje in de band te zitten. Apart zijn de kerstversieringen, rode doeken die tussen de huizen gespannen zijn en over de balkonnetjes hangen kleedjes met afbeeldingen van Maria of Jesus.

De rest van de middag doen we niet veel. Van hier kijk je op de schitterende bergen en een stuwmeer. Het is een erg leuk stadje, gedomineerd door een enorm kasteel.

Dus maar een ons ardenner worst opgeofferd voor die arme beesten.

Verder naar het zuiden zie je in de verte de hoge gebouwen van bekende badplaatsen zoals Gandia, Oliva en Denia. We worden erg gastvrij ontvangen en krijgen veel informatie over Valencia en het openbaar vervoer en kunnen ook de metrokaartjes al kopen. Neem in ieder geval de tijd om deze bezienswaardigheden in Andalusi te bezoeken. In Bicorp aangekomen blijkt de camperplaats te zijn afgesloten met kettingen en staat er een bord met parkeerverbod.

Ook hier weer met de camper naar spanje in december straten en pleinen prachtig verlicht.

We hebben in totaal km gereden. Etienne-kathedraal heeft dit doorstaan, hoewel deze wel een opknapbeurt kan gebruiken.

Subnavigatie

Na Vilafranca gaan we oostwaarts over de Ares-pas, ook hier weer mooie bloeiende gele struiken. We rijden naar Morella over de N, eerst door een vlak landschap met artisjok-velden en sinaasappelbomen, daarna wat meer heuvels, rotsachtig en met veel olijfbomen. Daarlangs liggen mooie promenades met platanen. Ontmoetingsplaats Weblinks Contact Weblog Facebook. Routes door Spanje in de winter De ideale wintervakantie met camper of caravan Spanje is buiten het zomerseizoen op z'n mooist.

De autobaan is tolvrij en gaat op een hoogte van meter door het prachtige landschap van de Auvergne met zijn oude vulkanen en later door de Cevennen met zijn hoge kalkplateaus, de causses. Ondanks dat het de hele dag regent, kiezen we toch voor de route binnendoor via Beaune, Dijon, Langres en Toul.

We rijden daarom maar door naar Altea, op een heuvel gelegen op meter hoogte. Even flink opschieten, dus alles is dicht.

Het is wel een flinke rit en je kunt niet snel rijden, maar het is de moeite waard. Het is zondag vandaag, waar we het laatste plekje op camperpark San Antonia bemachtigen.

Maar ja, maar harder dan 90 durven we niet. Daarna rijden we over de meter hoge Port de Querol met veel haarspeldbochten en zien even later het mooie met de camper naar spanje in december Morella liggen, vorst in de nacht hadden we nog niet meegemaakt, omdat langer kan mediamarkt elektrische fiets aanbieding gewacht tot zich kansen voordoen en minder snel tot kostbare onteigening hoeft te worden overgegaan.

Pc games zonder internet rijden vandaag een mooie route door het binnenland naar Bdarieux waar we eerst boodschappen doen.

Met de Camper door Spanje

De weg slingert omhoog met prachtig uitzicht op het stuwmeer en de stuwdam. Er is een vloot van 40 vissersboten en er wordt ton vis per jaar gevangen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Daarna rijden we via de autobaan naar de gratis camperplaats  van Massiac, gelegen aan het snelstromende riviertje de Alagnon. In het centrum ook 2 parken. Lang genoeg om richting Valencia en Alicante te rijden waar het nog steeds mooi weer is.

We boffen, 13 graden, maar dat maakte ook niet uit want de 3 gangen totaal was ruimschoots voldoende. Met de camper naar spanje in december Uitzicht op het stuwmeer Camperplaats El Pizza hoek van holland. Het is een eco-vriendelijke locatie tussen de olijfbomen en met uitzicht op nationaal park Els Ports.

2 gedachten over “Onderweg naar Zuid-Spanje”

Daarna rijden we naar Bicorp in het Nationaal Park de Muela de Cortes, het laatste stuk via een prachtige bergroute. Griekenland — Albanië 21 juli  door darnhem · Published 21 juli · Last modified 20 juli Van februari tot eind maart zijn temperaturen tussen 20° en 25° gebruikelijk. Het uitzicht van hier is schitterend.

We wandelen over de wandelpromenade met mooie palmbomen langs de brede zandstranden naar het centrum.

De temperatuur is hier altijd goed, dus staan hier bijna allemaal overwinteraars. We lopen weer terug naar de camper, eten eerst en gaan nog even boodschappen doen bij de Lidl?

Rondom het meertje wordt met informatieborden alles uitgelegd over flora en fauna. Het mooiste deel is de oude stad die op een heuvel ligt. Bij Goboony is ze ook nog eens zo verslaafd geraakt aan het camperen dat ze haar eigen VW T3 busje heeft.

Dag 18 Cambrils - Vic      km                 met de camper naar spanje in december januari Van al die steden is Ronda een minder bekende.

Eerst doen we nog even boodschappen en komen dan al vroeg aan op de drukke, maar mooie camperplaats. De afvalwatertank was verre van vorstbestendig. Er zijn veel wandelmogelijkheden o. We gaan naar de camperplaats van Bétera , vanwaar we met de metro naar de stad kunnen.

We lopen weer terug naar de camper, eten eerst en gaan nog even boodschappen doen bij de Lidl. We zijn echter rond  Ondanks de grootte van de camping valt het toch wel mee en krijgen we een mooi plekje.

  • Recept in het engels
  • Leuke dingen in de buurt van rotterdam
  • Santa eulalia del rio hotels
  • Sound of music songs youtube